Buna ziua
Conform art 11 lit n din legea 50 se poate face schimbarea de destinatie fara a se obtine autorizatie de construire daca aceasta schimbare nu implica lucrari ce trebuiesc autorizate.
Articolul 11
(1) Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care nu modifica structura de rezistenta si/sau aspectul arhitectural al constructiilor:
n) schimbarea de destinatie, numai in situatia in care pentru realizarea acesteia nu sunt necesare lucrari de constructie pentru care legea prevede emiterea autorizatiei de construire.
Ati utilizat acest aceasta facilitate ?
Ati intampinat probleme ulterior, la autorizatia de functionare ?
Multumesc
Schimbare de destinatie fara Autorizatie de Construire
- Cristian Oprea
- TNA: 5276
- Oana Rusu
- TNA: 5042
Re: Schimbare de destinatie fara Autorizatie de Construire
Personal, am autorizat chiar si cand singura modificare era din "camera" in "birou" - si cand spun am autorizat, inseamna ca omul a cerut certificat de urbanism si i s-a dat normal, cu DTAC bifat. Totusi, nu am facut de multisor genul asta de proiect. Sunt curioasa sa vad daca cineva a mers in felul asta.
- Cristian Oprea
- TNA: 5276
Atasez aici certificatul de urbanism obtinut pentru schimbarea de destinatie pe acest articol
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Monica Iacovenco
- TNA: 4690
Articolul ala e o tampenie cat Casa Poporului. Adica iei o bucata de fabrica si o faci, sa zicem, cinema. Ii faci o igienizare, pui niste bureti pe pereti ca de, iti trebuie pentru acustica si bagi sute de oameni inauntru, tu avand evacuarile calculate pentru industrial. Suna cunoscut?
Sigur, pentru un cabinet n-ai problema asta. Dar tot as vrea sa vad cu ce planuri vizate spre neschimbare confrunta la fata locului inspectorul OCPI documentatia depusa...
Sigur, pentru un cabinet n-ai problema asta. Dar tot as vrea sa vad cu ce planuri vizate spre neschimbare confrunta la fata locului inspectorul OCPI documentatia depusa...